Контакти

Отдел Продажби:

Тел: +359(0)33166100

+359(0)33166101

+359(0)33166102

e-mail: info@poligroup.eu
гр. Асеновград, Северна индустриална зона

КООРДИНАТИ: N 42 2 2.1, E 24 52 25.9

Smiley face