Технология
Рециклиране


С внедрените инсталация за почистване на фолио преди рециклиране Herbold и инсталация за рециклиране на фолио Erema се извършва рециклиране на отпадъчен полиетилен. Така ние повишаваме производствения си капацитет, оптимизираме разходите си за производство и подобряваме качеството на произвежданите продукти, което води до повишаване степента на „затворен производствен цикъл” и намаляване на себестойността на крайния продукт.

Екструзия


Фирмата разполага с 14 монослойни екструдерни инсталации, 2 двуслойни и една нововъведена високотехнологична инсталация за трислойна екструзия Hosokawa Alpine, с които произвеждаме фолиа и ръкави в различни размери и цветове в зависимост от изискванията на клиентите.

Флексопечат


Флексопечатът се извършва на линия Windmöller & Hölscher с възможност за печат „лице-гръб” до 6 цвята, съответно 3+3, 4+2, 5+1 цвята.

Конфекция


Фирмата разполага с 9 броя конфекциониращи машини, от които: 3 броя за чували на ролка, 1 брой за чували на ролка с възможност за двуцветен печат инлайн, 1 брой за чували на ролка с връзка (интерлийв), 2 броя за плоски торби с широчина до 1600 мм. и дължина до 3500 мм., 1 брой за разролване на стреч фолио. Тези различни по вид машини ни придават гъвкавост, широк обхват и бързи срокове на изпълнение на крайното изделие.

  • Полиетиленовите чували
  • Полиетиленово фолио
  • Стреч худ,
    рециклиране на пластмаси